ProudFunding

...omdat e-health, juist nu, belangrijker is dan ooit.

Waarom Proud? Waarom ga je niet gewoon naar de huisarts, naar de psycholoog? De coronacrisis heeft pijnlijk duidelijk gemaakt waarom e-health zo ontzettend belangrijk is. De mentale gezondheid van veel mensen is achteruitgegaan, maar de zorg kan het niet bijbenen. 

En waar zit dan de oplossing? De zorg uitbreiden of anders inrichten om de wachtlijsten te verkorten, dat zeker, maar wij geloven en zien ook hoe e-health hier een belangrijke rol in kan spelen. Zoals online behandelingen aanbieden, die je thuis vanuit je eigen omgeving kan inzetten, maar in geval van Proud ook om een ander, gezond geluid te bieden in een snel veranderende online wereld. We zijn nu hier, laten we het constructief maken. Problematiek erkennen, mensen eerder zien, horen, helpen. Een tegengeluid bieden in de harde online wereld, want hard is 'ie en het is schrikbarend om te zien hoe zeer die wereld kan verschillen van 'de echte wereld'. Hoe er andere regels zijn, meer druk is en welke gevaren er op de loer liggen. Uren per dag op sociale media. Zien en gezien worden, maar niemand die jou écht ziet, alleen op je kamer. 

 

 

Ook beads-and-More draagt deze fundraising een warm hart toe. Zo gaat er van iedere aankoop 10% naar de fundraising. Ook zijn er speciale Proud2Bme armbandjes. Hiervan gaat 20% naar de fundraising.

Ken jij iemand die op dit moment worstelt met mentale klachten dan is het misschien leuk om de verrassingsbox te sturen. Het is een brievenbus pakket met verschillende artikelen gericht op positiviteit. Van deze box zal 7,50 gaan naar de fundraising van Proud2Bme.

Op deze manier hopen we een steentje bij te kunnen dragen aan het belangrijker bestaan van Proud2Bme

Liefs,

Beads-and-More